Vrouw wordt verliefd op DJ die op haar bruiloft draait! Dumpt haar man!

Net binnensep 01 2019, 16:58
Een vrouw die met haar man haar bruiloft vierde wilde dat op een grootse manier doen. Ze huurde een dj om er een groot feest van te maken. Ze werd echter verliefd op de DJ en dumpte 2 jaar later haar man.
Megan Willis, 26, ontmoette voor het eerst haar 49-jarige huidige partner Mark Stone in november 2015. Ze boekte Mark als DJ tijdens haar huwelijk in juli 2016. Een jaar na haar huwelijk zegt Megan dat ze zich ongelukkig en verwaarloosd voelde.
Nadat ze haar zus was gaan bezoeken voor troost, kwam ze opnieuw Mark tegen en merkte dat ze zich openstelde over haar mislukte relatie. Het paar werd goede vrienden en begon elke dag te chatten.
Megan vroeg een scheiding aan en zei dat haar man een video-game verslaafde was geworden. Ze meent dat Mark haar bij elke stap steunde, en in 2018 gingen ze samenwonen.
Over alle kritiek die ze krijgt haalt ze haar schouders op:
"We really don't care what other people think. We're happy and our relationship works and that's all that matters to us."Love is love. Never feel ashamed for who you love. Never hide your love. Embrace it, shout it from the roof tops because it's the most amazing feeling to love and be loved.

Hieronder beelden van het koppel:

0 pay in love with my wedding dj
0 pay in love with my wedding dj
0 pay in love with my wedding dj