Wesley Sneijder gespot met Jaimie Vaes door paparazzi (Beelden)

Net binnenjul 01 2020, 13:27
Wesley Sneijder en Jaimie Vaes lijken het erg gezellig te hebben gehad samen. De twee zijn gespot tijdens een diner op Ibiza en Lil' Kleine was nergens te bekennen, zo meldt Weekend. Op Instagram plaatst de rapper een bericht over zijn verloofde.
Het weekblad Weekend deelt namelijk foto's van Wesley en Jaimie samen die blijkbaar gespot werden door paparazzi, waarop te zien is dat ze het heel goed kunnen vinden.
'Ze waren met een groot gezelschap om gezellig te eten op Coco Beach, maar ze trokken naarmate de lunch vorderde steeds meer naar elkaar toe' , vertelt een anonieme bron aan het tijdschrift. En dat terwijl Lil Kleine nergens te bekennen was...

'Tot de laatste dag zal ik er voor je zijn'

Lil Kleine was nog in Nederland, maar is woensdagmiddag aangekomen op het eiland. Hij plaatste een lief bericht op Instagram. Hij deelt een super romantische tekst waarin hij duidelijk maakt hoeveel hij van zijn verloofde houdt. 'Los van alle lange teksten en romantische onzin op insta, wil ik even zeggen dat je m'n maatje bent, m'n vrouw en de beste mama ooit' , schrijft de rapper erbij.
Ook laat hij weten dat hij er altijd voor zijn liefje zal zijn: 'Tot de laatste dag dat ik leef zal ik er voor je zijn en voor je klaar staan. Hou van je, schat.' Intussen is Kleine ook aangekomen op Ibiza, samen met hun zoontje Lio.

Bekijk de beelden van de roddel en Lil Kleine's liefdesverklaring in de links hieronder:

Bron: Weekend, Shownieuws, Instagram

Onlangs verschenen zelfs geruchten dat ze uit elkaar zouden zijn:

"}])