will smith

Will Smith deelt klap uit aan Chris Rock tijdens Oscar-uitreiking voor grap over zijn vrouw!

Net binnenmrt 28 2022, 9:28
Vannacht was de 94ste uitreiking van de Oscars. Er werd meer uitgereikt dan alleen een award. Een grap van comedian Chris Rock over Will Smith's vrouw, Jada Pinkett-Smith veel compleet verkeerd.

Oscar-uitreiking

Rock grapte dat over een film G.I. Jane waarin actrice Demi Moore met een gemillimeterd haar een militair speelt. 'Jada, ik hou van je. G.I. Jane 2 , kan niet wachten om het te zien, oké?' zegt hij. Hiermee verwees hij naar de kale kop van Jada. Wat dus in de verkeerde keelgat schoot. Onlangs heeft zij bekend gemaakt dat zij lijdt aan een auto-immuunziekte, Alopecia waardoor je haar uitvalt.
Het publiek kon er niet echt om lachen en Jada ook niet. Will Smith pikte dit niet en loopt het op. Hij geeft Chris een keiharde klap. Niet alleen het publiek leek geschrokken maar ook Chris Rock zelf.

Excuses

Kijkers dachten dat het in scene was gezet, maar dit bleek niet het geval. De acteur won later op de avond een oscar. De tranen rolden over zijn wangen en tijdens zijn speech maakte hij excuses naar de organisatie.

Bekijk de video hier

Bron: Youtube Enews