Yasmine biedt haar excuses aan na vechtpartij in Ex on the Beach

Net binnenjun 11 2019, 15:50
Yasmine Pierards liet zich helemaal gaan in de laatste aflevering van Ex on the Beach. Na het gevecht met Rowan kreeg ze een laag kritiek over zich heen van de kijkers. Op haar Instagram laat Yasmine weten dat ze spijt heeft en biedt ze haar excuses aan.
Eerder gaf Yasmine nog aan geen spijt te hebben van de situatie. Nadat ze de aflevering terug keek, is ze van gedachten veranderd. Op haar Instagram-story deelt zij het volgende:
“Oke, dus bij deze wil ik even wat zeggen over de aflevering van gisteren (zondag, red.) In het echte leven ben ik all about good vibes en vecht ik nooit. Hoe ik Rowan heb aangepakt, was niet juist. Maar ik ben wel gewoon een mens en mensen kunnen fouten maken en spijt hebben van sommige dingen die ze doen. Ik kan dus bij deze mijn fout toegeven en heb overdreven agressief gereageerd tegenover dat meisje wat totaal niet juist was. Dus ik wil gewoon even duidelijk maken dat ik totaal niet trots ben op mijn daden en dat iemand zo pijn doen echt niet juist is. That’s it, meer heb ik niet te zeggen. BTW, ik heb niemand het ziekenhuis ingeslagen”, ontkent ze nu eerdere berichten. Bekijk hieronder een video van de vechtpartij tussen de twee:
[embed][/embed]