screenshot 16 05 2022 15 27 49

Yolanthe en Jasmina herenigd! Tóch een relatie? Geruchten laaien op

Net binnenfeb 16 2022, 13:38
Recentelijk zijn er foto's en berichten op Instagram waaruit blijken dat Yolanthe en Jasmina herenigd zijn. De vraag rijst nu of er toch iets meer speelt tussen de twee.

Yolanthe en Jasmina

Er gingen al geruime tijd geruchten rond dat Yolanthe een relatie zou hebben met Jasmina. Echter was er niet veel te zien van de twee afgelopen tijd. Dit maakte de uitspraken van Yolanthe, dat er niets zou zijn tussen hen, nog logischer.
Volgens Yolanthe waren de geruchten over hun relatie niet waar, maar ze gaf wel aan wel open te staan voor een relatie met een vrouw. ,, Ik heb ooit geëxperimenteerd met een meisje toen ik achttien was ”, vertelde ze in Grazia.
,, Dat was hartstikke leuk en onschuldig. Maar ik werd niet verliefd op haar, dus bleef het daarbij en gingen we als vriendinnen verder. Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest, want ik kan niet in de toekomst kijken. Ik sta open voor wat het leven me op mijn pad brengt. En dat kan alles zijn .”

Herenigd

Schijnbaar zouden de twee het nu weer vinden met elkaar en zou het toch iets meer zijn dan wat Yolanthe vertelt. ,, Je werd beter toen je me ontmoette en dat is geen toeval ”, deelde Jasmina in Instagram Stories. Op een later moment zien we dat ze in Los Angeles is, waar Yolanthe ook woont. , ,Schat ik ben thuis ”, schreef ze erbij. Mooier nog, Jasmina postte daarna een filmpje met Yolanthe.

Bekijk hieronder de posts op Instagram:

screenshot 16 05 2022 15 15 57
screenshot 16 05 2022 15 16 27
screenshot 16 05 2022 15 16 53
Bron: Instagram DenD