yolanthe

Yolanthe in pikante outfit gespot op Coachella Festival! Steelt de show!

Net binnenmrt 19 2023, 12:55
Yolanthe is heerlijk aan het genieten van haar tijd in Amerika. Het befaamde festival Coachella wat zich afspeelt in Californië waarop meerdere influencers en celebrities op af komen, is weer van start gegaan. Ook de actrice is van de partij en de aandacht gaat naar haar outfit.

Coachella

Inmiddels is Coachella uitgegroeid tot één van de grootste muziekfestivals ooit. Het festival komt jaarlijks terug en is twee weekend gevuld met optredens van verschillende artiesten. Coachella trekt elk jaar duizenden bezoekers van over de hele wereld en biedt een onvergetelijke er
Elk jaar trekken beroemdheden en festivalgangers hun meest trendy en gewaagde outfits aan om de aandacht te trekken en te pronken met hun meest gewaagde en pikante outfits. Niets is er te gek om uit te proberen. Yolanthe was hierop geen uitzondering en haar outfit was zeker een van de meest opvallende en besproken van het festival.

Outfit

De eerste dag ging de actrice voor gescheurde spijkerbroek en een roze gekleurde top. Lijkt erop dat ze de tweede dag toch flink wilde uitpakken met andere look. Yolanthe wist de show te stelen op het festival met haar opvallende outfit. Ze ging voor een zwarte body en een doorschijnende broek. Volgers kunnen wel genieten van het uitzicht.

Bekijk de beelden hier:

Yolanthe