screenshot 19 4 2022 21 16 37

Youtuber gaat keihard KO tegen pro-bokser die 13 partijen op rij verloor

Net binnenfeb 18 2022, 12:54
Een heel opvallende bokspartij: Een bekende YouTuber werd op brute wijze uitgeschakeld toen hij dit weekend met een professionele bokser in de ring stapte. Alberto Frati, die het kanaal FightersLife runt, nam het onlangs op tegen de weltergewicht Stefan Markovic, die de afgelopen 13 wedstrijden een 0-13 record heeft en alles verloor.

Youtuber en professionele bokser

Yutuber Frati had één gevecht en één overwinning achter zich, nadat hij meer dan twee jaar geleden zijn profdebuut maakte. Hij vocht eerder tegen Michael Isaac Carrero, een bokser met een record van 13-53-6, tijdens een evenement in Malta. Maar zijn time-out van de ring haalde hem in en hij was niet in staat om zijn zegereeks tegen Markovic voort te zetten. Ondanks dat de Bosniër geen van zijn vorige 13 gevechten had gewonnen, versloeg hij Frati op behoorlijk brute wijze.

Uitgeschakeld

Markovic domineerde de wedstrijd en zette de Italiaan in de zesde ronde op zijn rug. Een clip die op sociale media is gedeeld, toont Markovic die verbinding maakt met een snelle rechterhand, waardoor zijn tegenstander naar het canvas tuimelt. Maar Frati is niet de enige potentiële vechter die de laatste tijd een beetje - veel - uit zijn diepte is. Deze week werd een foto gedeeld op sociale media, waarop het paar zij aan zij staat. Nadat Craig binnen de eerste 15 seconden van het gevecht behoorlijk uitgebreid was geslagen.
De post leidde ertoe dat veel mensen commentaar gaven en vroegen wat er in godsnaam aan de hand was en hoe Craig aan Leo was gekoppeld. MMA-schrijver Harry Williams deelde de foto op zijn pagina en vroeg: " Kunnen we alsjeblieft uitzoeken wie dit gevecht heeft laten doorgaan? Ik weet dat er gezellen zijn, maar er is zeker een lijn. "

Bekijk hieronder de beelden en video van het gevecht:

alberto frati knocked out 1024x615
screenshot 19 4 2022 21 08 41
Bron: Twitter, Ladbible, Youtube