yvonnecarlo

Yvonne Coldeweijer: 'Carlo eerder beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag'

Net binnenjan 24 2022, 9:56
Yvonne Coldeweijer heeft gisteravond na de aantijgingen tegen hem van Jan roos onderzoek gedaan na het verhaal. Carlo Boszhard heeft hem en zijn programma nu namelijk aangeklaagd voor laster.

Beschuldiging

In de aflevering van woensdag wordt televisiepresentator Carlo Boszhard beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag tegenover minderjarige kinderen. Carlo zelf heeft nu ook gereageerd op de uitzending en klaagt het programma aan.

Aanklacht laster

Carlo Boszhard klaagt Roddelpraat aan wegens laster. “Zojuist vol ongeloof gekeken naar Roddelpraat waarin er leugens over mij verteld worden. Ik zal aangifte doen tegen Jan Roos en Roddelpraat wegens laster. Verbijsterd ben ik over het gemak waarmee mijn naam te grabbel wordt gegooid en er aannames worden gedaan die totaal niet waar zijn” , meldt een geschokte Carlo.

Onderzoek

Yvonne heeft nu onderzoek gedaan naar de beschuldiging en stuitte toch op wat eigenaardigs. Veronica Guide heeft namelijk eerder een artikel naar buiten gebracht waarin Carlo werd beschuldigd van het betaste van een YouTuber.
" Tijdens de Televizier-uitreiking had ik een vervelende ervaring met Carlo Boszhard ", vertelt de YouTuber. " Hij stak zijn hand om mijn bil heen en gleed er heel goor overheen, terwijl ik er gewoon stond. " Op het moment zelf dacht Bram nog " wow, Carlo Boszhard zit aan m’n bil" , maar later kwam toch wel een soort shock. " Maar achteraf dacht ik: gadverdamme, hoe haalt hij het in z’n hoofd? "

Bekijk de beelden hieronder:

img 4673 579x1024
img 4674 577x1024
img 4675 580x1024
photo 2022 02 23 20 37 43 2 708x1024
Bekijk de uitzending van Roddelpraat hieronder:
Bronnen: YouTube