lifeofyvonne

'Yvonne Coldeweijer gespot op date met nieuwe vlam' (Beelden)

Net binnenjan 23 2022, 16:28
Yvonne Coldeweijer, aka de koningin van de juice, staat nu zelf opeens in de schijnwerpers nadat andere spionnetjes dan die van haar, haar zagen in een cafeetje in Amsterdam. Nu Yvonne zélf hoofdrolspeler lijkt in een juicy verhaal, is het voor andere juice kanalen natuurlijk extra leuk om even goed te analyseren met wie zij het oh zo gezellig had. Dat deed een kanaal dan ook.
Het schijnt dus dat ze op date was: ,,Yvonne is gisteravond gespot met een man in café Arie in De Pijp. Volgens bezoekers hadden ze het héél gezellig”, zo meldt juice kanaal RealityFbi op hun story op Instagram, waar ook de beelden van de date worden gedeeld.

Ongelukkig in de Liefde

Volgens het kanaal heet de man in kwestie Tom van Bodegom, het zou Yvonne's eerste scharrel in Amsterdam zijn. Bewijs voor deze beweringen zit er ook bij: een screenshot van een Whatsapp gesprek waarin Yvonne het zelf bevestigt.
Het is al erg lang geleden dat Yvonne Coldeweijer met iemand samen is te zien. Een lange tijd datete ze met Nathan Daly uit Australië. In 2016 kwam echter het verdrietige nieuws naar buiten dat Daly haar al maandenlang bedroog. Hij bleek twee vriendinnen te hebben en beide te bedriegen. ,,Ik zag dit helemaal niet aankomen”, zei ze hierover zelf tegen Shownieuws. ,,Hij zei dat hij ging werken in Sittard en ik was blij dat hij leuk werk had, maar hij ging helemaal niet naar Sittard. En tegen haar zei hij ook dat hij in Sittard was.”

Relaties met BN’ers

Voor zover bekend was Yvonne twee keer met een BN'er. Zo had ze een relatie met DJ Nicky Romero en (op een ander moment natuurlijk) met de allereerste winnaar van The Voice of Holland, Ben Saunders. Het laatste dat we verder over haar liefdeleven weten is dat ze een relatie had met een Pim, waarmee het in 2019 uit ging. ,,Soms kom je erachter dat je toch niet helemaal goed bij elkaar past en daarom allebei niet gelukkig bent samen”, zei ze daarover op Instagram.

Yvonne Coldeweijer in Amsterdam

Blijkbaar is Yvonne Coldeweijer dus weer klaar voor de liefde. We hopen dat haar nieuwe avontuur in Amsterdam goed afloopt. Wie goed oplette, heeft misschien al gezien dat Tom sinds kort Yvonne volgt op Instagram, de eerste date lijkt dus geslaagd.

Bekijk hieronder de story van RealityFbi:

whatsapp image 2022 03 23 at 143823 576x1024
Bron: Youtube, Instagram