screenshot 31 12 2022 20 16 15

Yvonne Coldeweijer onthult per ongeluk naam BN'er van Hamster incident!

Net binnendec 11 2022, 12:26
Eerder maakte Yvonne Coldeweijer bekend dat er een BN'er, een spannende avontuur is aangegaan, door een hamster in zijn achterste te steken. Het was onbekend om wie dit ging. Nu lijkt ze het toch per ongeluk te hebben verklapt.

Hamster incident

In haar podcast, laat zij zich uit over het hamster incident. "Het is niet fake. Het is echt zo! Een hele tijd geleden heb ik dus iemand gesproken… Ik kreeg een bericht van een meisje dat zegt tegen mij: ‘Moet je luisteren, ik heb gehoord dat ****** een aantal maanden geleden", aldus Yvonne.
De naam is eruit gebliept maar is dus wel bekendgemaakt. “Nu heb je z’n naam ook al genoemd", zegt haar co-host. "Nee, dit knippen we er echt niet uit! Hahah", laat haar co-host weten. Maar dat is toch wel een goed idee om dat wel te doen. Anders zit zij volgende keer weer in de rechtbank.
"Ik kreeg dus een bericht van: ‘Luister, deze persoon is geopereerd aan zijn anus, want hij had daar een hamster ingestoken en die is in zijn anus overleden en die zit vast, dus die moest operatief verwijderd worden."

Aangeklaagd

Yvonne Coldeweijer stond van de week ook al lijnrecht tegenover Rachel Hazes. Nadat ze haar beschuldigde van het versturen van een brief en haar herhaaldelijk een 'gecremeerde kroket' noemt. Rachel eist een rectificatie en dat ze niet meer wordt vernoemd naar een kroket. De roddelkoningin heeft wat centjes binnen kunnen harken om de rechtszaak te betalen. Er zit namelijk ook een prijskaartje aan.

Bekijk de beelden hier:

yvonne coldeweijer
yvonne
https3a2f2fs3 newsifierams3digitaloceanspacescom2fvkmagnewsifiercom2fimages2f2023 012fpicture vk gerucht dat bij bn er operatief een hamster uit achterwerk is verwijderd is waar 02 63b41f7f07ecf