yvonne andre hazes

Yvonne Coldewijer doet onthulling! "André heeft een terugval en gebruikt weer drugs?!'

Net binnenfeb 16 2022, 9:46
Yvonne Coldewijer doet nieuwe onthullingen in haar een juice video. Het gaat niet helemaal goed met André Hazes. Ze geeft aan bewijs te hebben van een betrouwbare bron die een schokkende foto heeft gestuurd. Zo zou ze bewijs hebben ontvangen dat André Hazes een terugval heeft.

André Hazes terugval

Het zou niet helemaal best zijn met André Hazes. Afgelopen jaar klapte ze al uit de school over de werkelijke reden achter zijn afwezigheid. Hij zou een burn-out hebben maar dit zat toch net iets anders.
André was namelijk naar een kliniek om af te kicken van drugs en alcohol. Na wekenlange therapie leek het weer goed te gaan met hem. Volgens Roddelkoningin Yvonne Coldewijer en haar bron zou hij weer een terugval hebben. Hij wordt steeds vaker met Wesley Sneijder en zijn vrienden gespot in het uitgaansleven. "Het gevaar is alleen.. We weten dat Wesley en zijn groep, die zijn zeg maar niet nuchter", zegt Coldewijer. Hij zou ook alweer drinken en dit zou dan een kwestie van tijd zijn voordat de persoon weer gaat gebruiken.
Volgens Yvonne is het ook verdacht dat hij constant op vakantie gaat. Eerder werd hij al gezien in een casino. Er zou nu ook een gokverslaving bij zijn gekomen. Ook zou het Hazes-geld een beetje opraken.

Bekijk de video hier

Bron: Youtube - lifeofyvonne / VKmag