monaysss

Zoon Kourtney Kardashian schokt volgers met video. 'Hij verdient een tik!'

Net binnenmei 01 2020, 19:05
Ging hij eerder in een Instagram Live los over de relatie tussen auntie Kylie Jenner en Travis Scott, heeft de 10-jarige zoon van Kourtney Kardashian, Mason Disick, opnieuw het vuurtje op social media flink opgestookt.
Waar zijn Instagramaccount na zijn beruchte live-sessie offline werd gehaald door Kourtney en ook een TikTok -account waarschijnlijk niet gewaardeerd wordt door zijn moeder en lovey Kris Jenner, bedacht Mason een andere manier om zichzelf alsnog te kunnen laten zien op social media. En daarvoor trok hij alles uit de kast.

100 dollar biljetten

Mason was deze week te zien in een TikTok-video van Landon Asher, de zoon van ‘vriend van de familie’ Travis Barker, waarin hij de show steelt door met een flinke stapel 100 dollar biljetten te wapperen. De zoon van Kourtney Kardashian kreeg vervolgens een flinke lading kritiek over zich heen.

'Haal hem van social media af!'

‘Hij verdient een goede corrigerende tik. Waar zijn zijn ouders?’, ‘Echt een goede opvoeding van zijn ouders’, ‘Wie denkt Mason dat hij is?’ en ‘Haal hem van social media af’, zijn enkele reacties die hij kreeg onder zijn video. Volgers lijken absoluut niet blij te zijn met zijn machogedrag. En zijn moeder ongetwijfeld ook niet...

Positieve reacties

Toch waren niet alle reacties negatief. Zo kunnen velen de dansmoves van de zoon van Kourtney Kardashian op TikTok wel waarderen en hopen ze dat hij in de toekomst veel meer van dit soort video's post. Al zullen Kourtney en Kris hier waarschijnlijk een stokje voorsteken.

Machogedrag of niet? Check de onderstaande video en oordeel zelf.

Bron: Grazia, TikTok

Kourtney kreeg onlangs flinke ruzie met haar zus Kim: