Appa over huidige situatie Bilal Wahib en jongetje van live! 'Advocaat is ingeschakeld' (Beelden)

Newsapr 01 2021, 13:14
In een nieuw video laat Appa weten wat momenteel de situatie is met Bilal Wahib en het jongetje van de live. De rapper vertelt vier dagen bij de familie van het jongetje te hebben doorgebracht en geeft op onderstaande beelden een update van de zaak.
Appa laat weten dat hij de familie van het jongetje bezocht heeft. 'Ik ging naar die familie en een zij hebben mij gevraagd of ik dit op mij wou nemen omdat zij de Nederlandse taal niet beheersen en ze weten niet wat ze moeten doen met die situatie' , vertelt de rapper.

4 dagen bij de familie

Hij vervolgt: ' Dus ik ben 4 dagen achter elkaar bij die familie geweest. In alle stilte en bescheidenheid, ik heb niks gepost. Alleen geprobeerd het jochie te kalmeren en kijken of we tot een oplossing konden komen.'

Gesprek regelen

Vervolgens wilde Appa een gesprek regelen tussen Bilal en het jochie en zijn familie, maar liep dat op niks uit. 'Ik wilde het onderling oplossen omdat dit gewoon een fout is geweest van 2 domme gasten' , vertelt Appa. Volgens de rapper heeft de familie nu een advocaat ingeschakeld.

Bekijk de volledige video hieronder:

Bron: I nstagram

Lees ook: