Dennis Schouten valt keihard door de mand na expose over 'leugens'

Newsjan 31 2021, 18:15
Dennis Schouten is behoorlijk door de mand gevallen nu hij is betrapt op een grote leugen. De RoddelPraat-presentator maakte in zijn podcast een bewering die achteraf helemaal niet waar blijkt... Auch!

Ruzie tussen Dennis Schouten en Talpa

In de meest recente aflevering van RoddelPraat bespreekt Dennis het voorval tussen hem en Talpa. De 25-jarige Twentenaar werd door het mediabedrijf op straat gezet nadat hij aangaf niet te willen stoppen met RoddelPraat. Talpa heeft grote moeite met dat programma, aangezien er vaak mensen worden beledigd.

Betrapt op leugens

Volgens Dennis zou hij veel berichten hebben gehad van Talpa-medewerkers en BN'ers die het goed vinden dat hij voet bij stuk houdt. Zo claimt hij dat Giel Beelen, voorheen zelf werkzaam bij Talpa, hem geappt zou hebben dat hij het een goed besluit vindt van Dennis. "Giel zei dat het heel goed van mij was en dat het een k*tbedrijf is. Zoiets was het, ja", vertelt de blonde verslaggever .Daar blijkt nu echter niets van waar...

Keihard ge-exposed

Giel Beelen heeft het betreffende fragment blijkbaar ook gezien en besluit naar aanleiding daarvan Dennis keihard te exposen. Giel blijkt namelijk nooit gezegd te hebben wat Dennis claimt in de uitzending. "Ik vind dat niet en heb het hem dus ook nooit laten weten", schrijft hij op Twitter. Bij de tweet voegt hij een foto toe van het WhatsApp-gesprek tussen hem en Dennis, waarop inderdaad iets heel anders te lezen is.

Hoi @Mediacourant ik snap dat jullie dit schrijven omdat dennis dat verzon in de laatste roddelpraat. Maar ik vind dat niet en heb t hem dus ook nooit laten weten. Zie screenshot

Image
Mediacourant.nl
Mediacourant.nl
@Mediacourant

Giel Beelen steunt Dennis Schouten: 'Talpa is een k*tbedrijf' - mediacourant.nl/2021/01/giel-b…

16
Reply