Diana Gabriels onthult: 'Dít heeft Dirk Kuyt aan zijn gezicht laten doen'

News01 feb 2021, 12:30
Het internet ontplofte donderdagavond toen Dirk Kuyt als voetbalanalist op televisie te zien was. En niet door zijn uitspraken, maar door zijn onherkenbare uiterlijk. Vervolgens barstte de geruchten los: Heeft de voetballer iets aan zijn gezicht laten doen?
Volgens Diana Gabriels, eigenaresse van plastisch chirurgie-kliniek Praktijk Gabriels, is het antwoord volmondig: ja. Niet alleen heeft de voetballer een baardje laten staan én een nieuw kapsel; hij zou ook een facelift hebben gehad.

Complete facelift

'Dirk heeft een complete facelift gehad' , verteld Diana aan Story. 'Dat betekent dat zijn huid en spieren wat zijn aangetrokken en er wat delen in zijn gezicht zijn opgevuld met eigen lichaamsvet.’
Volgens de eigenaresse mag het resultaat van de facelift er zijn. 'Het is héél mooi gedaan ', aldus Diana.

Onder vuur

Denk je dat Diana gelijk heeft? Ze lag eerder hevig onder vuur, nadat ze in het programma 'BOOS' keihard geconfronteerd werd door Tim Hofman. Na aanleiding van de aflevering werd er een beerput opengetrokken en kreeg Gabriels enorm veel kritiek over zich heen. Zelf blijft ze volhouden dat alle beschuldigingen ongegrond zijn.

Bekijk hieronder hoe de mannen van Veronice Inside reageerden op Kuyt's nieuwe uiterlijk:

Bron: Story, YouTube

Lees ook: