Mondkapjesweigeraar gaat door het lint als politie aanbelt! 'Systeem is ziek, niet ik!' (Beelden)

Newsjan 03 2021, 10:43
Ook al is het dragen van een mondkapje in de supermarkt verplicht, er zijn genoeg mensen die het maar niks vinden. Zo ook de man in onderstaande video. Als twee agenten hem betrappen zonder mondkapje, volgen ze hem naar zijn huis. Voor meneer hét perfecte moment om eens flink boos te worden.
Als twee agenten zien dat een man, genaamd Michel, geen mondkapje draagt tijdens het boodschappen doen, spreken ze hem aan. Michel weigert mee te werken en gaat vervolgens rustig naar huis, maar daar komt hij voor een vervelende verrassing te staan.

Heftige discussie

De agenten zijn hem namelijk gevolgd en komen verhaal halen. Voor Michel een goed aanknopingspunt om eens flink in discussie te gaan over mondkapjes en het virus. Helaas zijn de agenten niet onder de indruk en als Michel zijn ID niet wilt laten zien, wordt de sfeer steeds grimmiger.

Video op Facebook

Michel filmde het politieoptreden en plaatste de video vervolgens op Facebook. 'Politie komt aan de deur omdat ik boodschappen deed zonder mondkap. Agente sprak me buiten aan in Sliedrecht en heeft blijkbaar me kenteken opgenomen en later aan me deur gebeld met colega agent. Wil me boetes aansmeren. Weer een voorbeeld van macht misbruik' , schreef hij erbij. De video ging binnen een paar uur viral.

Bekijk de volledige video hieronder:

Bron: Dailybuzz

Lees ook: