grimes

Dit is de 17 jaar jongere vriendin van Elon Musk! “Ze wil op een elf lijken”

Newsmrt 01 2021, 20:39
De vriendin van Elon Musk, Claire Elise Boucher, is een opvallende maar mooie verschijning, en ze is maar liefst 17 jaar jonger dan hem.

Vriendin van Elon Musk

Ze heet Claire, maar noemt zichzelf Grimes. En als je haar futuristische, grimey looks ziet, weet je waarom! Grimes is de 32 jaar oude vriendin van Elon Musk én ze is ook zangeres. Met haar opvallende en bijzondere looks die passen bij haar als artiest weet ze goed de aandacht te trekken, waaronder die van Elon Musk ook!
Haar opvallende make-up en kleding keuze zou komen omdat Grimes een cosmetische ingreep onderging om een levensechte elf te worden. Afgelopen augustus liet Grimes eerder die wens al horen op sociale media en vroeg daarbij advies aan haar volgers. “Iemand die elfenoren heeft laten zetten met goed resultaat? Ik ben bang dat het oorkraakbeen moeilijk gaat genezen”,

Grimes

Zij is een zangeres, songwriter en producer en hij is de oprichter van SpaceX en de rijkste man ter wereld. Match made in heaven. Niet alleen heeft Elon Musk's vriendin een unieke uitstraling, maar ook de muziek de ze maakt is heel uniek. En daar verdient ze ook haar geld mee. Het is niet omdat ze met de rijkste man ter wereld samen is dat ze geen zelfstandige dame is. Ze werkt voor haar geld en is er ook trots op. Ze staat er ook om bekend dat ze veel geld in goede doelen steekt. Net zoals Elon zelf trouwens.
Grimes zei onlangs "Ik zou graag zo ver willen gaan dat mijn lichaam het niet aankan om terug te keren." Grimes denkt dat Mars een 'geweldige' plek zou zijn om er rond haar 65e te overlijden, zolang 'er tegen die tijd maar een megastructuur is'.

Zoontje X Æ A-12

Vorig jaar brachten Elon Musk en zijn vriendin hun eerste kindje op de wereld. 4 mei zal hun zoontje 1 jaar worden. Bij een bijzonder koppel hoort natuurlijk ook een bijzondere naam van hun kind. Hun zoontje heet namelijk X Æ A-12, je spreekt het uit als Ex Ash A Twelve. De naam is gebaseerd op het favoriete vliegtuig van het koppel.

Bekijk hieronder een interview van het koppel

elf ears rusty cyborg body art 02
62532603 11224603 last month grimes expressed her desire to get elf ear modifiers a 20 1663508280507
62532245 11224603 grimes revealed she did something crazy as she showed off her ba a 22 1663508297497
grimes 376x212 c
Bron: YT, ManMan