Skip to main content

De grootste nachtmerrie is uitgekomen voor Peter Gillis omdat hij zijn bekendste vakantiepark per direct dicht moet gooien. De ex van Peter, Nicol haalde vervolgens keihard uit naar Peter door te schrijven dat het karma is voor hem.

Karma is a b*** volgens Nicol Kremers

Peter raakt zijn bekendste vakantiepark kwijt. Hij moet het per direct dicht gooien en zijn ex, Nicol Kremers reageert op dit nieuws. Ze haalt uit naar hem op Instagram. Juicechannel deelde de sneer van Nicol: “Karma is a b***”. Ze plaatste twee foto’s waarin ze naar hem uithaalt. Op de andere foto heeft ze foto geplaatst van een slot waarmee ze doelt op de sluiting van het vakantiepark. Ze heeft een nummer toegevoegd aan die story, namelijk “Locked Up” van Akon”

Peter Gillis reageert op sluiting van zijn bekendste vakantiepark

RTL Boulevard heeft de eerste reactie van Peter Gillis op de sluiting van zijn bekendste vakantiepark. Hij reageert als volgt: “Hoge bomen vangen veel wind. Ik ben gewoon een hoge boom”. Hij vertelt dat hij zwaar teleurgesteld is: “De gemeente Asten weigert de exploitatie vergunningen af te geven. Terwijl we hier al 35 jaar zitten. Bijna 40 jaar zelfs. Ik ben zeer in shock dat het zo moet”. Het gaat al meerdere tijden niet goed met de vakantieparken van Peter en hij overweegt om stappen te ondernemen: “Er zitten advocaten op en die zijn het nu aan het bestuderen. Als ik daar bericht van heb dan kan ik het verder toelichten. Dit is mij ook overkomen.

Gemeente is bang dat Peter Gillis vergunning misbruikt

Op het juicekanaal wordt het volgende over het vakantiepark van Peter Gillis geschreven: “Peter Gillis moet zijn vakantiepark Prinsenmeer per direct sluiten van de gemeente Asten. De vergunningen van het park zijn ingetrokken. De gemeente is bang dat Peter de vergunningen misbruikt voor criminele doeleinden. Dat blijkt uit onderzoek van de gemeente”. Dit zou een flinke tegenslag voor Peter kunnen zijn als dit ook echt het geval is. Vooralsnog is er nog niet bekend wanneer dit gaat gebeuren en waarom dit nu naar buitenkomt. Er is al eerder veel te doen geweest over de vakantieparken, maar nu blijkt dat de gemeente toch stappen zou gaan ondernemen.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Juicechannel