Skip to main content

Nicol is weer terug van weggeweest. De realityster reisde af naar Thailand om aan zichzelf te werken. Ze is weer terug in Nederland en daar hoort een nieuwe look bij.

Nieuwe look

Nicol wil toch voor een transformatie gaan en anders door het leven gaan. De realityster gaat voor vlecht aan de voorkant en enorme paardenstaart. Dit lijkt ook goed bij haar volgers te vallen want ze kreeg veel positieve reacties.

“Je ziet er prachtig uit”, laat iemand weten. “Mooi en kunstig gedaan”, schrijft een ander. Er zitten ook mensen tussen die nog even sneren naar Kremers. “Je kijkt nog steeds mega stoned uit je ogen”, reageert een volger.

nicol kremers

Thailand

Nicolleke vloog af naar Thailand om aan zichzelf te werken. Ze liet weten dat ze in therapie gaat. Eerder werd verklaard, dat ze haar verleden achter zich wil laten. Begin februari liet, maakte Kremers bekend dat , de relatie met Peter Gillis voorbij is. Ook kwamen de mishandelingen aan het daglicht. De realityster is inmiddels terug gekeerd.Haar advocaat Sebas Diekstra liet eerder weten dat al goed met haar gaat.

Bekijk hier de video

Bron: Instagram