Skip to main content

Nicol Kremers heeft haar volgers getrakteerd op een pikante fotoshoot in bad. Dit is niet de eerste keer dat ze haar volgers verrast met zulke foto’s. Nicol probeert al geruime tijd in de schijnwerpers te blijven na haar breuk met Peter Gillis.

Peter Gillis heeft een eigen reality serie op SBS6 die heet Massa is Kassa. Hierin volg je hem, z’n familie en z’n bedrijf in het dagelijks leven. Door die serie zijn Nicol en Peter Gillis behoorlijk bekend in Nederland en België.

Nadat het stel uit elkaar ging hielden ze het nog een tijdje stil. Maar al snel gingen er geruchten rond over de breuk. Uiteindelijk deden ze samen een aankondiging op Instagram dat ze uit elkaar waren.

Nicol Kremers in bad

Media houden scherp alles wat Nicol Kremers doet bij en daar maakt ze volop gebruik van. Ze doet het ene interview na het andere en verkoopt naast pikante plaatjes van haarzelf ook meet en greets.

Die laatste lopen helaas niet zo goed. Onlangs verlaagde ze de prijs van haar meet en greets. Ze zijn nu afgeprijsd en te koop voor slechts de helft van het originele bedrag.

Nicolleke krijgt veel kritiek op hoe ze haar geld verdient en zichzelf zo laat zien. Veel volgers vragen zich bijvoorbeeld af wat haar kinderen ervan vinden. Hieronder kun je een hoop van die negativiteit lezen.

Het werk dat Nicol deed voordat ze Peter leerde kennen lijkt ze helemaal naast zich te hebben neergelegd. Ze had ooit een eigen bedrijf in makelaardij. In een interview laat ze weten dat het hebben van een “normale baan” er voor haar niet meer in zit.

De reden dat ze pikante content van zichzelf verkoopt is omdat ze vindt dat ze een erg mooi lijf heeft. En ze ziet dat andere mensen het leuk vinden.

Bekijk de beelden hier:

Bron: Instagram

Leave a Reply