Skip to main content

Nicol Kremers kent geen grenzen en dat bewijst ze maar al te graag aan haar volgers. Dit keer gaat ze weer een stap verder. Dit keer in het openbaar vervoer.

Stoute beelden in trein

De realityster geeft een voorproefje in een blazer waar ze topless op de bank zit. “Er staat nieuwe content op mijn platformen. Heb je het al gezien?”, schrijft ze erbij. Vervolgens deelt ze beelden in de trein om haar volgers te teasen. “Wil je zien wat ik in de trein aan het doen ben?”, schrijft ze bij de foto.

Is Nicol dan toch zo ver gegaan dat ze dit keer in het openbaar voor pikante content gaat.

Nicol

Zoenend met andere vrouw

De realityster heeft al bewezen dat ze geen grenzen kent. Ze maakte eerder al pikante content met een andere dame. Op Snapchat deelde ze beelden dat ze aan het zoenen waren. De twee leken het daarna nog gezellig te hebben gehad.

Nieuwe vriend

Nicol Kremers kreeg waarschijnlijk hoogte van de nieuwe vriendin van haar ex Peter Gillis, want ook zij post nu haar “nieuwe lover” op haar story. Of het ook daadwerkelijk haar vriend is kunnen we nog niet zeker weten. Maar als we de poses op de foto’s en in de video moeten geloven, zou het haast niet anders kunnen.

Bekijk hier de beelden

Bron: Kijk.nl, Shownieuws