Skip to main content

Nicol Kremers lijkt niets van niemand aan te trekken en trakteert weer eens op een pikante foto. Ze lijkt te reageren op het nieuws dat haar ex-lief Peter Gillis, een nieuwe liefje heeft.

Nieuwe vriendin

Peter Gillis is officieel van de markt. De realityster heeft de wereld kennis laten maken met zijn nieuwe vriendin: Wendy van Hout. Hij was niet op zoek naar nieuwe liefde, maar Wendy heeft zijn hart weten te veroveren. In februari gingen Nicol en hij uit elkaar. Er zou al maanden sprak zijn van een breuk.

Nicol

Pikante shoot

Nicol is het zeker niet ontgaan dat Wendy er nu met Peter vandoor is. Eerder ging de realityster met de ex van Wendy. Dus de dames zijn geen onbekende van elkaar. Terwijl Peter allerlei kiekjes deelt van zijn nieuwe vriendin, laat Nicol ook van zich zien. Ze deelt namelijk een pikante shoot in een knalroze bikini. Het lijkt erop dat ze keihard aan zichzelf heeft gewerkt. Ze ziet er aardig afgetraind uit.

Haalt uit

Ondanks dat Peter hartstikke gelukkig is, heeft hij nog wat woorden voor zijn ex-vriendin. In de podcast ‘De Juice Show’ van Yvonne Coldeweijer haalt hij keihard uit naar haar. Yvonne vraagt of Wendy liever is dan zijn ex. Hierop antwoord hij dat ze een onderneemster is en weet van hard werken. Daar zou Nicol niets van weten. Dat zou het verschil zijn tussen haar en Wendy.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl,