Skip to main content

Nicol Kremers is de nieuwste BN’er die in de Playboy uit de kleren gaat. Het was een beetje te verwachten aangezien de ex van Peter Gillis al voor een pikante carriere had gekozen en veel huid laat zien op haar socials.

Nicol Kremers in Playboy

Nicol zegt in een reactie het een eer te vinden “Playboy brengt vrouwelijk naakt op een nette manier in beeld, daar staat het blad om bekend. Ik ben er trots op dat ik een keer deel mag uitmaken van die formule.”

Hoewel ze wel wat ervaring heeft met zonder kleren poseren zegt ze dat dit iets anders is en het een spannende shoot voor haar is: “Ik ben natuurlijk wel wat gewend op erotisch gebied. Toch was deze fotoshoot voor Playboy iets heel anders.”

Foto’s

“Het is best intiem, maar aan de andere kant ben ik het ook wel gewend. Ik was niet nerveus, want ik heb al zoveel fotoshoots gedaan. Maar ik was wel erg benieuwd hoe het allemaal zou gaan. Daarnaast is het een eer om op de cover van de Playboy te staan. Ik vind dat het blad vrouwelijk naakt op een nette manier in beeld brengt.”

Leven

Nicol over haar leven: “Ik zit nu lekkerder in mijn vel en heb weer mijn eigen plekje gevonden. Ik werk nu aan een boek waarin ik veel opzienbarende onthullingen zal doen over alles wat ik heb meegemaakt in mijn leventje, en dat is nogal wat.”

Bekijk hier in de hotlinks de eerste beelden

Beeld: Playboy, Panorama
Beeld: Playboy, Panorama
Beeld: Playboy, Panorama

Het magazine met de Nicol fotoshoot ligt donderdag in de winkels De ongecensureerde beelden zijn hier te vinden.

Bekijk hier de video

Beeld: Playboy, Panorama