16-jarig meisje weigert mondkapje te dragen op school in Nederland! Filmt confrontatie (Beelden)

Nieuwsjan 19 2021, 13:31
Sinds kort is het dragen van een mondkapje in Nederland ook verplicht op middelbare scholen. Toch lijkt het meisje uit onderstaande video daar absoluut geen zin in te hebben. Sterker nog, madame is zó tegen het dragen van een mondkapje dat ze haar huidige situatie vergelijkt met de Tweede Wereldoorlog...
'Het is bijna half 9 en we gaan naar school ', begint de 16-jarige Esther de video. 'Uiteraard zonder mondkapje, we gaan kijken wat de leraren hun reactie is'.

Verklaring

Wanneer ze vervolgens wordt aangesproken op het niet dragen van haar mondkapje, gaat ze flink in discussie. Ze beweert een verklaring te hebben waarin staat dat ze geen mondkapje hoeft te dragen, maar daar heeft de leraar lak aan. Esther moet gewoon een mondkapje dragen, net als de rest.

Concentratiekampen

Als Esther vervolgens weigert, zet de leraar haar apart. En dat kan ze absoluut niet hebben. 'En zo word je als examenleerling apart gezet van de rest, net als de joden die in concentratiekampen zaten. Alleen maar omdat ik geen mondkap op wilt, word ik hier gewoon gedumpt' , aldus de 16-jarige scholiere.
Wanneer Esther zich weer bij haar klas probeert te voegen, grijpt de school in.

Bekijk hoe dit afloopt op onderstaande video:

Lees ook:

"}])