Bilal Wahib krijgt pedojagers achter zich aan! Gaat verhaal doen bij Beau!

Nieuwsmrt 22 2021, 9:54
Bilal Wahib ligt hevig onder vuur nadat hij een 12-jarig jochie uitdaagde om zijn geslacht te laten zien. Internet ontplofte en veel mensen noemen de rapper 'een pedofiel'. Volgens Shownieuws loopt het zelfs zó uit de hand, dat Bilal pedojagers achter zich aan krijgt. Vanavond doet de Mocro-Maffia acteur zijn verhaal bij Beau.
Uit Telegram-gesprekken blijkt dat er in chatgroepen door pedojagers vanochtend gevraagd werd om het adres van Bilal Wahib. Dat laat Shownieuws weten. Er wordt onder andere geschreven: 'Adres gezocht van Bilal Wahib! Connect me als je info hebt.'

Extra bescherming

Volgens een woordvoerder van de politie zijn ze op de hoogte van de heftige gesprekken over Wahib's adres. Shownieuws laat weten dat de politie niet kan zeggen of ze extra bescherming gaan bieden. Ook de advocate van Bilal zou weet hebben van van de Telegram-berichten.

Mensen woest

Vanavond gaat Bilal zijn verhaal doen bij bij de talkshow van Beau van Erven Dorens, Beau. Maar daar zijn veel mensen absoluut niet blij mee. Ze vinden het ronduit belachelijk dat de acteur een podium krijgt na zijn bizarre actie . 'Als je ballen hebt, verbiedt je de uitzending van Beau vanavond. Het kan niet zo zijn dat een hersenloze acteur die kinderporno verspreidt, een podium krijgt bij RTL', schrijft iemand. En een ander laat weten: 'Je moet je als programma/maker je ogen uit je kop schamen om hem een podium te geven!!'

Bekijk een aantal reacties hieronder:

#beau #bilalwahib 1) Spijt betonen 2) Mediastilte 3) Aanschuiven talkshow voor slachtofferrol 4) Voorlichting op scholen geven 5) Docu maken van nr. 4 6) Gerehabiliteerd, want 2de kans Je moet je als programma/maker je ogen uit je kop schamen om hem een podium te geven!!

7
Reply

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Bron: Metronieuws, Shownieuws, Twitter

Lees ook: