jay

EOTB-Lisa en Jay Zwarts onthullen de waarheid over mishandelingszaak! (Beelden)

Nieuwsmrt 13 2021, 10:42
Een half jaar geleden ging het flink los rond Lisa Sace en haar - inmiddels verloofde - Jay Zwarts. Lisa beweerde ernstig mishandeld te zijn door haar vriend en de gemoederen liepen hoog op: was de mishandeling écht of als publiciteitsstunt in scene gezet? In een nieuwe video geeft het stel eindelijk duidelijkheid.
De mishandeling van Lisa zorgde voor een enorm drama. Vriendje Jay werd opgepakt door de politie en de twee legde alles vast op Instagram. Veel volgers dachten dat het om een publiciteitsstunt ging en toen het koppel zich niet veel later verloofde, werden de geruchten bevestigt.

Niét in scene gezet

Maar volgens het stel is de mishandeling absoluut niét in scene gezet. Dat vertellen ze in een video van YouTuber Nick Eshuis. 'Nee, het was niet in scène gezet. Natuurlijk was het haar woord tegen het mijne, maar het was niet verzonnen' , laat Jay weten.

Raam kapot

Toch wil Nick weten wat er zich dan écht heeft afgespeeld. 'Ik heb haar alleen vastgepakt ', gaat Jay verder. En Lisa vertelt dat er een raam door 'het incident' kapot ging. 'Er lagen overal scherven en ik had hierom flink wat sneeën, daardoor leek het allemaal heel heftig.'

Week vastgezeten

Alhoewel het stel doet alsof het allemaal wel meeviel, vindt Nick het toch gek dat er zoveel politie bij kwam kijken. 'Er belden vier omwonenden en er kwam zeven politiebusjes' , zegt Jay. Ook beweert hij dat hij een week heeft vastgezeten. Of het dan alleen om een kleine ruzie gaat? We blijven het een heel raar verhaal vinden...

Denk je dat het stel de waarheid spreekt? Bekijk onderstaande video vanaf 16:33 en oordeel zelf:

Bron: YouTube, Grazia

Lees ook: