ice

ICE scheldt 12-jarige jongen die geslacht liet zien uit! Geeft uitleg in video! (Beelden)

Nieuwsmrt 24 2021, 00:01
Veel rappers reageerden gisteren op de live van Bilal Wahib, waar hij een 12-jarige jongen vraagt om zijn geslacht te laten zien voor geld. De meeste mensen waren verontwaardigd of ronduit geschokt, zo ook rapper ICE. Hij reageerde heel emotioneel en kreeg daar kritiek op.
Tijdens een live-sessie met 3robi, Nass en Bilal Yakhlaf, reageerde ICE op het schandaal rondom Bilal Wahib. Maar zijn reactie was op z'n zachtst gezegd niet bepaald voorzichtig. 'Jullie kinderen, ik zeg ook tegen jullie: als iemand jou doekoe geeft om iets te laten zien, je bent een h*er! Willen jullie een h*er zijn? Willen jullie een h*er zijn?' , schreeuwde de rapper.

Volgers geschokt

Veel volgers reageerden dan ook geschokt op zijn uitspraken. 'Kinderen h*er noemen goed bezig ice' , schreef iemand. En een ander reageerde: 'ICE ga je f*cking mond wassen idioot. Echt niet goed bij zijn hoofd deze.' En nog een volger vroeg zich af: 'Deze jongen is slachtoffer, ben je wel helemaal goed!?'

ICE geeft uitleg

Na aanleiding van alle ophef, deelde de rapper nu een nieuwe video waarin hij meer uitleg geeft. ICE meldt:
'Gisteren heb ik al mijn volgers proberen te waarschuwen dat je niet je broek uit moet doen en onder geen enkel beding je geslachtsdeel te laten zien. Wat iemand ook vraagt of beloofd doe het NIET. Hier heb ik in mijn emotie woorden gebruikt die ik niet had moeten gebruiken', schrijft ICE bij de video.
Ook richt hij zich tot het slachtoffer. 'Voor de rest wil ik aan het slachtoffer en zijn familie zeggen dat als mijn verkeerde woorden hun gisteren hebben gekwetst dat dit niet mijn intentie was. Ik wilde een hele duidelijke boodschap afgeven en heb dit op een niet pedagogische manier gedaan. Maar kijk alsjeblieft naar de strekking van de boodschap en maak die belangrijk!!!!', aldus de rapper.

Bekijk beide video's hieronder:

Bron: Twitter, Instagram

Lees ook: