Man weigert mondkapje te dragen, Flipt volledig 'Kom dan!' (Beelden)

Nieuwsjan 10 2021, 13:25
Als je denkt dat we in Nederland moeilijk doen over mondkapjes, dan moet je eens naar Amerika gaan; het land van de agressieve corona-gekkies. En hoewel we ondertussen wel wat gewend zijn, spant de man uit onderstaande video toch echt de kroon.
Wanneer iemand je in een winkel aanspreekt op de mondkapjesplicht en je wilt er geen dragen, dan is dat je eigen keuze. En dat kun je vervolgens op kalme toon uitleggen aan het personeel. Maar de man uit onderstaande video dacht daar héél anders over...

Man slaat volledig door

Als hem gevraagd wordt een om mondkapje op te zetten, slaat hij volledig door. Hij begint keihard 'Haal de manager' te schreeuwen, waarop een van de medewerkster rustig reageert: 'U hoeft niet zo te schreeuwen'. En dat schiet bij meneer in het verkeerde keelgat.

"Ga terug naar Satan!"

Hij ontploft en schreeuwt nog harder: 'Ik kies om te schreeuwen en je kan me niet stoppen. Ga terug naar Satan!' Als de medewerkers hem vervolgens uit de winkel proberen te bonjouren, wordt de man ook fysiek agressief. 'Als je me probeert te slaan ben je ZO dichtbij b*tch! Kom dan p*ssy!' , gilt hij.

Bekijk hoe dit afloopt in onderstaande video:

Bron: World Star, Youtube

Lees ook:

"}])