Samantha (Barbie) onthult: 'Ik weet wie de biologische vader is'

Nieuwsjan 21 2021, 10:08
Een nieuwe plottwist in het babydrama van Samantha 'Barbie' de Jong en haar ex Gerrit! Nadat Gerrit zijn verhaal uitgebreid in de media deelde, vertelt Barbie nu voor het éérst haar kant. Niet alleen onthult ze heftige details over haar stormachtige relatie met Gerrit, ze klapt ook uit de school over de biologische vader van haar kind...
Het babygeluk van Samantha en Gerrit kwam abrupt tot een einde toen Gerrit erachter kwam dat hij niet de biologische vader van zoontje Djemino was. Na deze ontdekking liep het volledig uit de hand; zo verdween Samantha spoorloos en werd de baby - die nu Angelo heet - uit huis geplaatst.

Ernstig mishandeld

Maar wat is er nu écht gebeurd? Voor het eerst doet Samantha haar verhaal aan Story. Volgens de blondine zou Gerrit haar ernstig hebben mishandeld. 'Het klopt dat ik van de trap ben gevallen. Maar niet omdat ik dronken was. Nee, hij duwde me van de trap af! Dat was de dag dat ik bij hem wegging. En dat was niet de eerste keer. Het komt erop neer dat hij mij iedere week mishandelde', aldus Samantha.

Zoontje naar Jeugdzorg

Ook beweert Barbie dat ze haar zoontje zélf naar Jeugdzorg heeft gebracht. 'Ik was door alle geestelijke en lichamelijke mishandelingen een wrak geworden. Dan is het beter dat iemand anders voor mijn kindje zorgt. Mijn zoontje had het beste nodig en op dat moment was ik dat niet. Nadat hij een paar dagen bij mijn tante heeft gewoond, is hij overgeplaatst naar een ander gezin ', vertelt Samantha.

Biologische vader

Dan rest nog de brandende vraag: wie is nou de échte vader van Angelo? 'Ik weet wie de biologische vader van Angelo is. En de bewuste man weet dat ook' , onthult Samantha. Ook laat ze weten dat de vader betrokken zal zijn in het leven van de kleine Angelo. 'Hij wil ook zijn verantwoordelijkheid nemen en zal een rol in zijn leven gaan spelen. Ik wil dat Angelo weet wie zijn ouders zijn.'

Ook laat de 'spoorloze' Samantha weer van zich horen op Instagram. Bekijk de foto's hieronder:

Bron: Ditjes & Datjes, Instagram

Lees ook: