Skip to main content

Opnieuw heeft iemand zicht beklaagd over presentatrice/onderneemster Nikkie Plessen. Na het verhaal over beklag dat ze een tasje van 10 cent niet zou willen betalen gaat het nu om een fooi van 20 cent.

Nikkie Plessen “20 cent fooi”

Het verhaal komt van een volger van Yvonne Coldeweijer. Deze maakte naar eigen zeggen mee hoe Nikkie in een restaurant kwam eten voor een mega bedrag, maar volgens de volger slechts een hele kleine fooi gaf. ,,Na een avond luxe dineren met wat vrienden in een restaurant met een rekening van 1999,80 euro maakte ze er 2000 euro rond van en zei ze tegen mijn toenmalig collega ober: ‘Laat het wisselgeld maar zitten’.”

“Gierig”

De collega-ober van de volger was het hier zo niet mee eens dat hij actie ondernam en wraak nam: “Hij heeft die twintig cent met een stalen gezicht uit de kassa gepakt en op haar bord neergelegd. Ik zal het nooit vergeten, wat een gierige krent.”

10 cent tasje

Onlangs was Nikkie ook al te vinden in de juice kanalen over een tasje van 10 cent. Een bron: ,,Jaren geleden werkte ik in een bakkertje in Amsterdam waar Nikkie vaak kwam. Ze had geen tasje bij zich. Dus ik zei: ‘Dat wordt dan nog 10 cent.’ Helemaal uit d’r plaat: ‘Ik koop wekelijks voor zoveel geld aan brood, weet je wel niet wie ik ben?!’ Zoveel geld… En dan gierig doen om 10 cent voor een tasje.

Bekijk hier de verhalen:

Via IG juicechannel, Yvonne, RTL Boulevard