Skip to main content

Gisteren won Feyenoord in de Kuip met 1-0 van PSV, en gaat door naar de kwartfinale in de strijd om de KNVB beker. Noa Lang aka rapper Noano was een man waar velen het na- en tijdens de wedstrijd over hadden. Hij haalt publiekelijk uit naar Feyenoord fans die boos op hem waren na beklag over een VAR moment.

Noa Lang haalt uit naar Feyenoord

PSV meent dat hen een penalty werd ontnomen. Mats Wieffer zou een overtreding hebben begaan op Noa Lang in de zestien van Feyenoord. De selectie van PSV werd woedend en protesteerde. De scheids vond echter de PSV-protesten iets te ver gaan en besloot om een protesterende Noa Lang een gele kaart te geven. Het Feyenoord-publiek vierde de gele kaart met het nodige gejuich: “Lang krijgt geel, en dat vinden ze in De Kuip prachtig”

Penalty

Lang liet zich na de wedstrijd horen op zijn Instagram. Hij deelt de beelden van het moment en vraagt waarom de VAR niet ingreep. Noa haalt echter ook uit in een post, hij meldt namelijk ‘+10 Eindhoven’, in zijn bericht, met een foto waarop hij tien vingers opsteekt in De Kuip. Dat moet duiden op het verschil op de ranglijst tussen PSV en Feyenoord. Koploper PSV staat met 10 punten voor.

Dat zorgt natuurlijk voor nogal wat ophef en Noa krijgt het flink te horen online met o.a. comments als: “Noa hoe moet je nou drinken op je feestje als er geen beker is?’… “Ben je al uit de broekzak van Geertruida gekropen?”…. “Je hebt dit seizoen al meer minuten over Feyenoord geluld in podcasts en interviews dan dat je minuten op het veld hebt gestaan, kleine man.”…

Bekijk hier de video en uithaal van Noa

via IG, Voetbalprimeur