Skip to main content

Zangeres Numidia heeft in een onthullend gesprek met LINDA verteld over haar jeugd, afvalrace en fysiek. Ze onthult o.a. flink wat aangekomen te zijn in de coronatijd, maar nu al deze kilo’s weer kwijt wil raken, en dat proces met iedereen wil delen. Ze zegt ook zeker trots te zijn op haar curves.

Numidia afvalrace

Numidia zegt: “Ik ben in coronatijd 35 kilo aangekomen. Door de coronamaatregelen kon ik in die periode geen muziek meer maken, wat altijd een uitlaatklep is geweest. In plaats daarvan lag ik thuis op de bank. Niks doen, eten, slapen. Het was een donkere periode.”

“Ik heb jarenlang op topniveau gedanst, waardoor ik altijd topfit was Ik omarm hoe ik eruitzie hoor, ik zal mezelf ook nooit verstoppen en ik hoef niet dun te zijn, maar wil me wel lekkerder voelen dan ik nu doe. Daarom ben ik begonnen met een traject om mijn lifestyle te veranderen.”

Numidia blij met achterste “Mooi rond en groot”

Numidia is wél trots op haar achterste, haar billen: “Ze zijn rond en groot, wat veel vrouwen tegenwoordig willen; ze laten zich er zelfs voor opereren. Kleding kopen is echter een uitdaging. Vooral een goede broek op de kop tikken heeft nogal wat voeten in aarde.”

Bekijk hier enkele beelden van Numidia

@officialnumidia

DOUBLE TROUBLE !! Het perfecte plaatje op reis aflv 1 is uitgezonden Hebben jullie het gezien? #tatumdagelet #numidia #hetperfecteplaatjeopreis #dutchtiktok

♬ Arch Yuh Back – Léle
@officialnumidia

How to combine levis 501 Pants😍 Love this so much❤️ #voorjou #fyp #portoi @Levi’s

♬ Boy’s a liar Pt. 2 – PinkPantheress & Ice Spice

Via LINDA Tiktok, IG