Skip to main content

Glennis Grace moet binnenkort voor de rechtbank verschijnen in Amsterdam. Het Openbaar Ministerie dagvaardt Glennis op verdenking van openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachten rade in de Jumbo aan de westerstraat.

Glennis gedagvaard

Zangeres Glennis Grace zal dit jaar op 26 oktober voor de rechtbank in Amsterdam moeten verschijnen. De zangeres wordt samen met zeven andere personen verdacht van openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachten rade.

Naast Glennis Grace gaat het om twee mannen van 20 jaar en twee jongens van 15 jaar uit Amsterdam, ook was er een man van 27 jaar uit Purmerend en een man van 50 jaar uit Loenen aan de Vecht bij het incident betrokken.

Vechtpartij

Glennis Grace werd samen met haar 15-jarige zoon en een vriend van de familie aangehouden in de Jumbo-supermarkt aan de Westerstraat in Amsterdam. Eerder op de avond werd Glennis’s zoon hardhandig de winkel uitgezet nadat hij in de winkel een e-sigaret rookte.

Later op de avond besloot Glennis de werknemers van de supermarkt te confronteren, waarna er een vechtpartij ontstond. De zangeres bood eerder al haar excuses aan voor het incident. “Ik heb veel gepraat, veel nagedacht. Hoe ik dit anders had kunnen aanpakken en sowieso misschien wel andere dingen die in m’n leven spelen. Dus ja, wat ik hiervan geleerd heb is om niet te handelen vanuit emotie”, zei ze toen onder meer.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: De Telegraaf, Kijk

Leave a Reply