Skip to main content

Nederland was in schok nadat bekend werd dat de 35-jarige Jaysira Ravenberg was omgekomen in Ghana. De populaire make-upartiest en influencer bleek een dodelijk verkeersongeluk te hebben gehad. Een ooggetuige vertelt nu meer over het tragische ongeval.

Jaysira was onderweg naar hoofdstad Accra toen een vrachtwagen frontaal op hun auto botste, zo vertelt het AD. Volgens Ghanese media zou de chauffeur de controle over zijn vrachtwagen hebben verloren door een defect. Vervolgens belandde hij op de verkeerde weghelft en botste op de auto waarin de jonge moeder met een 33-jarige vriendin uit Amsterdam en een 26-jarige Nederlandse vriend zat.

Op slag dood

Volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken waren Jaysira en haar vrienden op slag dood. De vrachtwagenchauffeur en een inzittende van de vrachtwagen zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. ‘Een auto die voor de terreinwagen reed, kon nog net ontwijken, maar de wagen zelf was op volle snelheid en botste frontaal op de truck’, vertelt een ooggetuige tegen een Ghanese krant.

Straatarme kinderen helpen

Een familielid van Jaysira vertelt dat ze met twee vriendin in Ghana was om straatarme kinderen te helpen. ‘Jaysira was meer dan alleen een influencer. Jaysira was een lieve nicht, een leuke dochter en bovenal een geweldige moeder. Ze probeerde altijd klaar te staan voor alles en iedereen. Ze dacht ook altijd aan de mensen die het wat minder hadden‘, aldus het familielid.

BN’ers diep geraakt

Veel BN’ers zijn diep geraakt door het overlijden van de influencer. Ook binnen de hiphopscene slaat Jaysira’s tragische ongeluk in als een bom. ‘Rust zacht‘, schreef Boef op Instagram en ook JeBroer, Bakkerij Bolle, Lil Kleine sturen hartjes en steunbetuigingen.

Bekijk een aantal reacties op Jaysira’s overlijden hieronder:

Bron: AD, Instagram

Leave a Reply