Skip to main content

Slecht nieuws voor Peter Gillis. Peter zou zijn vakantiepark Prinsenmeer per direct zou moet sluiten. De gemeente zou bang zijn voor criminele doeleinden.

Gemeente is bang dat Peter Gillis vergunning misbruikt

Op het juicekanaal wordt het volgende over het vakantiepark van Peter Gillis geschreven: “Peter Gillis moet zijn vakantiepark Prinsenmeer per direct sluiten van de gemeente Asten. De vergunningen van het park zijn ingetrokken. De gemeente is bang dat Peter de vergunningen misbruikt voor criminele doeleinden. Dat blijkt uit onderzoek van de gemeente”.

Dit zou een flinke tegenslag voor Peter kunnen zijn als dit ook echt het geval is. Vooralsnog is er nog niet bekend wanneer dit gaat gebeuren en waarom dit nu naar buitenkomt. Er is al eerder veel te doen geweest over de vakantieparken maar nu blijkt dat de gemeente toch stappen zou gaan ondernemen.

Peter Gillis wint rechtszaak van Nicol Kremers

Onlangs had Peter Gillis wel iets te vieren. Hij won de rechtszaak die hij had aangespannen tegen zijn ex, Nicol Kremers. Vanwege schending van een contract eiste Peter Gillis 1,7 miljoen euro van Nicol. Hij gaf haar drie dagen de tijd dit te betalen, maar Nicol weigerde. Als bewijs van het verbreken van dat contract leverde hij twintig publicaties in bij de rechtbank. Twaalf daarvan werden echter afgewezen, omdat het slechts verwijzingen waren naar andere publicaties. De andere acht werden wel aangenomen.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Juicechannel