Skip to main content

Sander Schimmelpenninck is de laatste veel te vinden op de juicekanalen. Yvonne kwam al eerder met juice over Sander, maar dat was niet alles. Het zou zelfs zo ver gaan dat hij zou doen alsof hij een open relatie heeft, maar hij heeft al 8 jaar een vriendin in Zweden. Op deze wijze zou hij meerdere vrouwen hebben gelokt, aldus Yvonne die enkele pikante DM’s lekte.

Sander Schimmelpenninck open relatie?

Yvonne deelt meerdere story’s op haar juicekanaal omtrent deze situatie: “Voor wie nog niet genoeg had aan de juice over Kaboutertje Schimmelpenninck; je kan je hart ophalen
Sander is al jaren druk op DM, whatsapp maar ook op Telegram om jonge meiden te regelen (en met succes!) en dat laat natuurlijk op een gegeven moment sporen achter.” Volgens Yvonne zou hij net doen alsof hij een open relatie heeft, maar hij is inmiddels al 8 jaar samen met de Zweedse oestervisser Lotta, maar zou volgens Yvonne van niks weten. Ze schrijft: “Na ik dit vorige week heb gebracht, leek het me leuk om dit nog even te bevestigen aan de hand van een aantal screenshots”.

DM’s gelekt

Hij zou de verschillende dames in het zonnetje zetten op allerlei manieren. In de berichten die Sander naar een dame zou sturen valt te lezen dat de twee hebben afgesproken. ,,Na twee jaar suffe gemeenschap was je een goede rebound”, schrijft de dame. ,,Haha, ja we hadden er zin in”, antwoordt Sander. Hij zou ook in 2021 landhuizen in het oosten van het land huren zodat hij daar feestjes kan geven met verschillende meiden zodat hij daar met ze het bed kan delen.

Meerdere dames

Het blijft volgens Yvonne niet alleen bij deze dames, maar hij voorziet het ook op vrouwen die zichzelf aanbieden voor gemeenschap. De vrouw zou een inspiratiebron zijn voor Sander: “Ik kijk uit naar onze volgende ontmoeting” schrijft Sander in de gelekte screenshots.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, DenD, Life of Yvonne