Skip to main content

Het is officieel een feit: Jaimie Vaes is uit de kleren gegaan voor de augustus editie van Playboy! De cover is namelijk hier en we zien de eerste screen van de shoot.

Playboy cover Jaimie Vae

Voor het eerst in tien jaar staat er dus weer een BN’er in ‘r naakie in het mannenblad. Jaimie zal op maar liefst 16 pagina’s staan. Ze zegt erover bij Shownieuws dat dit van haar ex Lil Kleine niet mocht: “Dat wilde hij echt niet. Ik heb het weleens geopperd toen we nog een relatie hadden, maar dat zag hij echt niet zitten”

Eerste Foto

Jaimie zegt dat dit op haar lijstje stond om ooit te doen: “Als meisje vond ik het blad al geheimzinnig en stoer. Het heeft me altijd tof geleken om zelf ooit in Playboy te staan. Het is voor mij een mijlpaal. Er zullen vast mensen zijn die zeggen dat ik dit voor de aandacht doe, maar ik vind het gewoon heel gaaf om iets moois neer te zetten.”

Ze vervolgt: “Het lijkt me ook waanzinnig om later terug te kunnen kijken op deze foto’s. Ik denk dat de beelden bijna kunst zijn. Dat was een beetje het uitgangspunt; dat je ze ook aan de muur kunt hangen.”

Hieronder de cover, screenshot en reactie:

Beeld: Playboy, Telegraaf

Via Telegraaf, PlayboyNL