Skip to main content

Een Colombiaanse politieagente gaat compleet viraal op social media, vanwege haar sexy verschijning. Alex Narvaez heeft meer dan een miljoen volgers op Instagram en dat is niet zo gek, gezien haar curvy lichaam. Maak kennis met de populaire politieagente.

Alex Narvaez

Alex Narvaez heeft meer dan 700.000 volgers op TikTok, waarop ze regelmatig filmpjes plaatst in haar uniform, maar ook in sexy sportkleding, jurkjes en soms zelfs in piepkleine bikini’s. ‘God sluit een deur voor je om het universum voor je te openen’, staat in haar bio. Verder is er niets spiritueels te zien op haar pagina.

Colombiaanse politieagente

De Colombiaanse politieagente van 28 jaar is zo viraal gegaan, dat ze wereldnieuws is geworden. En hoe kan het ook anders? Door zo iemand zou toch iedereen wel staande gehouden willen worden? Zoals te lezen is in haar comments, zijn er meerdere mannen die aangeven ‘elke dag wel een boete te willen pakken’ of door Narvaez gearresteerd willen worden. En we kunnen het ze niet kwalijk nemen.

Bekijk de beelden

Bekijk hieronder enkele beelden van de prachtige politieagente. Vergeet haar vooral niet te volgen op social media, als je geen genoeg kan krijgen van de prachtige Colombiaanse.

alex narvaez
alex narvaez
alex narvaez

Meer bijzonder politienieuws:

Bron, beeld: TikTok, Instagram

Leave a Reply