Skip to main content

Een PostNL-bezorger heeft vorige week een pakket met 15 kilo hondenvoer over de schutting van een huis in Almere gegooid. Er gebeurde vervolgens iets ernstigs omdat het pakket terecht kwam op konijn Okkie en die overleefde dit niet.

Harde klap

Direct na het incident leefde konijn Okkie nog. Het was een enorme klap. De buurjongen hoorde het gegil van het konijn en een doffe klap.  Volgens het baasje van Okkie zat hij in een ren toen het ongeluk gebeurde. Toen het baasje eenmaal thuis was leefde het konijn nog wel en werd van  alles geprobeerd om Okkie in leven te houden. De dierenarts werd meteen ingeschakeld en dat zorgde voor slecht nieuws. De bekken van Okkie waren gebroken en volgens de dierenarts was dit gebeurd door ‘een groot, stomp voorwerp’. Volgens een speciale konijnendierenarts moest Okkie uiteindelijk worden ingeslapen.

Berzorgers maken vaak fouten

Bezorgers van PostNL en andere bezorgdiensten staan niet bekend als de meest voorzichtige mensen. Er worden vaker fouten gemaakt. Er zijn vele filmpjes op het internet te vinden waar het compleet misgaat en die filmpjes zorgen voor veel ophef. De filmpjes variëren van pakketjes die terechtkomen op balkons en pakketjes die over schuttingen worden gesmeten. Vaak zijn de bewoners niet thuis en dan worden pakketjes voor de voordeur achtergelaten. Dit heeft te maken met de bezorgtijden die vaak niet gaan zoals gepland. Op het moment van bezorgen zijn de bewoners dan vaak niet thuis en aan het werk.

Bekijk hier de beelden

Bron: rtlnieuws showmag