Skip to main content

Afgelopen vrijdag is Puck Moonen helaas gevallen tijdens het wielrennen. Dat is vervelend voor Puck, maar op haar Instagram bericht wordt er heel gemend gereageerd. Vele volgers vinden haar nog steeds erg knap, maar wensen haar ook sterkte.

Reacties op video Puck”Waarom blijf ik dit keer op keer bekijken”

Op Instagram deelt Puck met haar 700 duizend volgers een video waarin ze haar littekens laat zien. Haar volgers lijken het niet erg vinden te vinden om haar in deze staat te zien. Er wordt volop gereageerd op de video: “Wees voorzichtig 😢 Waarom blijf ik dit keer op keer bekijken 😍” en “Prachtige Puck, zelfs met de littekens 😍😂”. Een ander volger vraagt zich af of de fiets in orde is “Goed om te horen dat de fiets in orde is. Jij ziet er ook goed uit, afgezien van een hersenschudding”.

Mooiste sportvrouw van Nederland

Een van de knapste sport-vrouwen van Nederland, wielrenster Puck Moonen is sinds kort weer vrijgezel. Puck werd door FHM uitgeroepen tot mooiste sportvrouw van Nederland. Haar relatie met de Belgische veldrijder Eli Iserbyt die zij had sinds 2015 is voorbij. Zo bevestigt Iserbyt aan Wielerflits.be. “Puck en ikzelf vormen vanaf heden geen koppel meer. Omstandigheden hebben er ons toe geleid om een punt te zetten achter onze relatie. We verwerken dit momenteel elk op onze eigen manier.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Dailybuzz