Qucee laat resultaat zien van één maand gym: 9 Kilo afgevallen!

Qucee is bezig met een grote metamorfose. Hij is keihard aan het werk in en buiten de gym, en in 1 maand al 9 kilo afgevallen. Het resultaat is om trots op te zijn en mag dan ook zeker gezien worden .

Qucee afgevallen

Qucee heeft zijn hele verhaal gedaan waarom hij dit doet. Hij zegt dat hij al een tijdje worstelde met zijn gezondheid en besloot daar iets aan te veranderen door keihard te gaan werken aan zijn fysiek.

Lees hieronder zijn inspirerende verhaal:

Wat een maand alles geven al niet kan doen. 2 foto’s met iets minder als een maand verschil. Waarbij ik 9 kilo ben afgevallen en spiermassa heb opgebouwd. Naast dat ik elke dag sport. Loop ik ook veel. Tussen de 5 en 15 kilometer. En mijn voeding aangepast

Ik ben een maand geleden op een keerpunt gekomen. Ik uploadde zowat dagelijks op 2 kanalen video’s en was ook nog 100 uur live per maand. Ik dacht dat ik het wel zou aankunnen.

eerlijk gezegd liep ik al een tijd achter de feiten aan. Ik strijd al een tijdje met mezelf niet goed voelen door hoe ik fysiek in mijn vel zit. Je zou het niet verwachten door de dosis oprechte zelfspot die ik heb. Maar ik merkte dat het de laaste tijd meer als verdediging mechanisme werd gebruikt. De acceptatie van mijn fysieke gezondheid en daar alleen maar grappen over te maken. zodat ik mij minder slecht zou voelen. Want ja ik geef geen “fok” hoe dik ik ben. Maar in werkelijkheid schaamde ik mijzelf. ik keek heel veel video’s waar ik volledig in beeld te zien was niet eens meer terug. Ik heb zoveel story’s gemaakt en weer weggedrukt. Zelfs vloggen vond ik niet meer fijn. heb nog nooit zo gevochten met mijn fysieke onzekerheid. Ik heb zoveel obstakels al verslagen. Van paniekaanvallen, depressies en straatvrees tot geen geld hebben. Alleen de strijd met mijn gezondheid krijg ik telkens niet verslagen. En ik heb het de afgelopen tijd geprobeerd met dieëten zoals keto. Maar die waren te makkelijk en daarom ook tijdelijk.

nu merk ik echt dat ik erin zit als nooit tevoren. Kwa voeding is het gezond eten een nieuwe gewoonte. waar ik voorheen altijd de druk voelde van ik MOET sporten. naar ik WIL sporten of wandelen. Progressie zien en en het maximale eruit halen. Hoe energiek ik mijn voel na elke sessie en hoeveel mentale rust het geeft, heeft het verslavend voor mij gemaakt.

Ik was helemaal op na een kwartier spelen met de kids en nu zit ik bomvol energie. Ik wil langer van mijn kids kunnen genieten. alleen dat is al de motivatie om dit niet meer los te laten. En dat is ook de laatste strijd die ik moet strijden. Het niet meer los laten en vallen in oude gewoontes. Maar zoals ik al zei ik zit erin als nooit tevoren. I got this🔥❤️

Bron: IG