Quincy Promes reageert op steekpartij en arrestatie! Ontkent steken!

Quincy Promes heeft gereageerd op zijn arrestatie en de ophef die vandaag over hem is ontstaan. Dat doet hij via zijn advocaat Manon Aalmoes.

Quincy Promes reageert op steekpartij

Quincy ontkent nu betrokken te zijn bij de steekpartij. Bij deze steekpartij die afgelopen zomer zou hebben plaatsgevonden raakte een neef van Quincy zwaargewond.

Ontkent steken

Quincy zegt zelfs niet eens aanwezig te zijn geweest bij de steekpartij, zo meldt Aalmoes ,,Promes was op het moment van het incident niet ter plaatse. Hij werkt volledig mee aan het onderzoek.” 

Team Criminele Inlichtingen kwam als eerste met de tip aan de politie dat Promes bij een steekincident betrokken zou zijn. De advocaat van het slachtoffer meldt: ,,Het slachtoffer heeft niet zelf de politie benaderd. Er was een poging om de zaak onderling te regelen. Er liep een cilvielrechtelijke aansprakelijkheidsprocedure. Meer kan ik er niet over zeggen.” 

De steekpartij gebeurde tijdens een feest in Abcoude in een loods van Quincy’s kledingbedrijf, Mask QP . Medewerkers melden: ,,Er is geen politie geweest, we hebben geen politielint gezien en het lijkt dus wel volledig stil te zijn gehouden”

Hieronder in de video meer info over de zaak:

Bron: AD. NOS