Skip to main content

Binnenkort is het grote zwaargewichttoernooi van Glory. Rico Verhoeven zal onder andere vechten, maar voor zijn rivaal Jamal Ben Saddik is nog geen plek opgenomen in het rooster. Nu blijkt dat er toch wel iets mogelijk is.

Jamal daagt Rico uit

Jamal Ben Saddik plaatst op Instagram beelden van het spannende gevecht tussen hem en Rico Verhoeven uit 2021, het moment dat hij Rico heel hard raakt. Rico hield er een flinke snee over onder zijn oog. In de comments wordt er massaal gereageerd: “Ik kan nog steeds niet geloven dat de dokter dat gevecht niet heeft gestopt!” “Rico’s vader” en een andere volger wil ze graag samen zien in de halve finale “Het is tijd… ik heb allang al tickets Jamal vs rico in de halve finale”.

Veel volgers attenderen Glory erop dat Rico en Jamal tegen elkaar moeten vechten: “@gloryKickboxing waar wachten jullie op? Hij is ready en nu kan hij wel tegen Rico, nu Jamal opbellen en in de toernooi zetten. Dan krijg je nog tenminste kijkcijfers, want zonder Jamal kijk ik niet naar het toernooi.” “Tijd voor een herkansing 💪🏻” en iemand anders schrijft: “Ze kunnen je niet ontwijken, it’s going to happen! Rico verstop je maar😂”.

Plekje vrij voor Jamal Ben Saddik?

Glory laat weten dat Nordine Mahieddine heeft afgezegd voor de Grand Prix op 9 maart in Arnhem. Op X heeft Glory een poll geplaatst en daar kwam Jamal Ben Saddik als winnaar uit. Mocht hij meedoen dan zou dit tot een gevecht kunnen lijden tussen hem en Rico Verhoeven.

Jamal Ben Saddik vs Rico Verhoeven

Onlangs haalde Jamal nog uit naar Rico. Hij daagt Rico nu opnieuw uit met een uithaal. Hij is te zien op een foto waarop hij Rico de klap geeft in de ring waardoor Rico de snee opliep. Jamal vindt het blijkbaar niet kunnen dat Rico zo lang niet heeft gevochten en meldt er bij dat Rico weer lekker een pauze moet nemen: “Good performance! Take a break again for 2,5 years”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Glory, YouTube