Rico Verhoeven’s ex Jacky haalt flink uit: “De roem heeft hem veranderd!”

Rico Verhoeven's ex Jacky haalt flink uit

Rico Verhoeven en Jacky Duchenne maakten begin dit jaar bekend, na een relatie van 13 jaar, uit elkaar gegaan te zijn. In een interview met Weekend haalt Jacky nu stevig uit naar haar ex.

Onlangs gaf Rico zijn moeder een nieuwe auto cadeau. Dit vond Jacky heftig om te zien. “Ik ben blij voor haar, maar dat doet mij wel wat. Ik heb mijn auto moeten verkopen omdat het financieel gezien meer ruimte gaf en als je dat daarna ziet, denk je er wel even over na.”

Ze blikt terug op waar het is misgegaan tussen haar en Rico. “Ik voelde hem uit mijn handen glippen en zag hem veranderen. Het lijkt wel of we elkaar niet meer kennen”, aldus JAcky, die toegeeft dat ze het zwaar heeft gehad in hun relatie. “Rico is veranderd, wat altijd al mijn angst is geweest. Ik vind het jammer dat de roem zoveel met hem gedaan heeft. We hebben een fantastische tijd gehad en samen zijn droom waargemaakt. Maar als mensen zeggen: ‘Hij is de ideale schoonzoon’, dan kunnen we daar zeker over discussiëren met mijn moeder, haha.”

Na verloop van tijd leefden de twee steeds meer langs elkaar heen. “Dat hij bijvoorbeeld een restaurant zou openen, dat wist ik pas in die week. Ik dacht: waarom weet ik niet wat je aan het doen bent? Waarom ben je zo vaak weg? Waarom slaap je niet thuis? Er was geen vertrouwen meer.”

Jacky wil niet ingaan op de vraag of Rico is vreemdgegaan, maar geeft toe dat ze het moeilijk vond om zoveel mooie vrouwen om hem heen te zien. “Nu mag hij van mij gelukkig zijn met wie dan ook, als ze maar goed is voor mijn kinderen.”

Wel denkt ze dat ook Rico het moeilijk heeft gehad door hun break-up. “Ik denk dat hij veel verdriet heeft gehad. Dat hij bij de partij tegen Badr Hari minder goed was, had daar zeker mee te maken.”

Bron & beeld: Weekend