Skip to main content

Rihanna staat bekend als een van ’s werelds meest sexy zangeressen en ze laat haar zwangerschap dat niet in de weg staan. Gigantische buik of niet, Riri is nog steeds regelmatig te zien in minijurkjes, naveltopjes en ze showt ook regelmatig haar nieuwe decolleté. Nu heeft ze de beelden van haar zwangerschapsshoot gedeeld, waarbij ze volledig uit de kleren ging.

Rihanna volledig uit de kleren

Rihanna plaatste een serie van enkele foto’s op haar Instagram, waarbij ze de beelden van haar eerste zwangerschapsshoot deelde. Op de foto’s zien we de miljardair in een zonnig oord, met een niets anders aan dan een diamanten bodychain en een piepklein stringetje.

Op sommige foto’s is zelfs het stringetje niet te zien. Riri’s lichaam is besmeerd met olie, zodat haar zwangere buik schijnt in het zonlicht. Met haar handen bedekt ze haar ’tweeling’ , waar ze ook naar verwijst in de caption: ‘Ik noem deze serie, wrijf over je t**ten’, schrijft ze. Bekijk hieronder enkele foto’s van de shoot.

rihanna
rihanna

Zwangerschapsshoot

De foto’s zijn van Rihanna’s eerste zwangerschap, dus het is maar de vraag wat voor moois ze zal doen voor de shoot van haar huidige zwangerschap. Haar zoontje, RZA (spreek uit als: Rizza), is onlangs één jaar geworden.

Bekijk hier de video

Bron: Instagram Beeld: BSR