Skip to main content

Veel juice berichten over Boef gaan vandaag rond. De rapper zou zijn exposed door de inmiddels bekende Nederlandse 18+ ster Romy Indy met gelekte DM’s. Maar haar verhaal wordt flink in twijfel getrokken.

Romy Indy probeert Boef te exposen?

Romy claimt o.a. met een vriendin door Boef te zijn uitgenodigd voor een groot feest, alleen bleek er verder niemand aanwezig te zijn. De 18+ ster meldt o.a. dat er wel veel lachgas zou zijn: “Binnen een paar uur hadden Boef en mijn vriendin drie tanks naar binnen gewerkt. Ik deed zelf niet aan lachgas, dus ik dronk en blowde alleen. Totdat Boef aan me begon te zitten. Hij wilde dat we ons voor hem zouden uitkleden om elkaar vervolgens te zoenen.”

Romy gaat door en claimt: “Hij heeft meer dan twintig keer gevraagd of we een trio met hem wilden. Wij wilden dit niet. Vluchten was geen optie, want bij het openen van de deur ging er een alarm af. Ik heb besloten om toch te blijven slapen om mijn vriendin te beschermen. Om 09:00 uur in de ochtend vertrokken we direct. Ik overweeg nu om aangifte te doen vanwege aanranding.”

Lekken DM’s

Romy deelt ook nog eens een aantal DM’s en claimt dat Boef haar gevraagd zou hebben ‘Gaan we een keertje chillen?’ Dit terwijl Boef een relatie heeft. De kanalen en mensen online twijfelen dus sterk of dit wel echte Boef DM’s zijn. Het vinkje achter Boef’s naam ontbreekt namelijk o.a..

Lees hieronder de ‘gelekte DM’s’ van Romy en reacties

Bekijk hier de video

Via IG, Marwa, Roddelpraat