Skip to main content

Romy Indy, 18+ ster, leek verwikkeld in een heftige situatie waarbij sprake geweest zou zijn van aanranding en andere dingen die niet door de beugel kunnen. Zelf kwam ze naar buiten met verhalen over een feestje met rapper Boef.

Roddelpraat Romy Indy Boef

In een aflevering van Roddelpraat deelden ze vervolgens een gesprek tussen iemand die zegt de vrouw van Boef te zijn en Romy Indy. De vrouw komt hierin met heftige beschuldigingen. Ze zegt dat er ruzie was, omdat Boef drie weken lang niets van zich had laten horen. Ze zegt dat ze de relatie zelf beëindigde.

Romy Indy reageert

In een korte video deelt Romy haar reactie op het gesprek in Roddelpraat. “Hey Guys, ik wil het voor eens en altijd uit de wereld helpen. Er worden nu roddels verspreid die niet op de waarheid berusten. Ik ben niet aangerand en Boef en ik zijn goed met elkaar. Dit is ook de enige post die ik hierover ga plaatsen. Ik wil er verder ook niet op ingaan. Alles is goed. Er is niks aan de hand. Er worden nu dingen spannender gemaakt en heftiger gemaakt. Dingen worden gedeeld die niet gedeeld moesten worden, voor sensatie.”, aldus de 18+ actrice.

Bekijk hier de video

Bron: YouTube