Skip to main content

Alberto Stegeman schokte Nederland met naar eigen zeggen zijn heftigste uitzending ooit. Het gaat over hoe gehandicapte bewoners fysiek en mentaal mishandeld op een zorgboerderij in Groningen. Ronnie Flex heeft greageerd en is woest.

Alberto Stegeman

Te zien is hoe Alberto de zorgboerderij heeft ontmaskerd met hele heftige beelden in Undercover in Nederland. Naar aanleiding van de uitzending worden Kamervragen gesteld. Alberto: “Het was een hel voor de kwetsbare bewoners. Ze moesten “in het gevang” in een wasmand, werden vastgebonden en er werden sokken in hun mond gestopt. Een bewoner moest twee uur als vogelverschrikker staan, met een plank door zijn trui heen.”

“Als hij niet luistert gewoon een klap om zijn oren geven, of een vieze luier op zijn hoofd”, is een van de heftige uitspraken van de medewerkers van de zorgboerderij in de uitzending:

Ronnie Flex woest

Heel Nederland is woedend en zo ook Ronnie Flex. Hij zegt misselijk te zijn van wat hij zag: “Nog steeds misselijk van Undercover in NL van gisteravond. Celstraf is niet genoeg.” Hij meent dat de daders keihard bestraft moeten worden: “Al de daders hebben een voor een een paar okkernoten nodig.”

De heftige beelden en Ronnie’s post:

Bron: Instagram, ParraTV, SBS

Leave a Reply