Skip to main content

Rose Bertram gooit hoge ogen met haar entourage de laatste tijd. Ze had een lange relatie met voetballer Gregory van der Wiel, waarmee ze twee kinderen heeft. Sinds de mooie Belgische vrijgezel is, wordt ze scherp in de gaten gehouden. Er gaan veel geruchten dat ze het erg gezellig heeft met collega-voetballer Kylian Mbappé. Maar, nu is ze gezien met zowel Leonardo DiCaprio, als superster Drake.. Houd jij het nog bij?

Rose Bertram liefdesleven

Het model groeide op met haar moeder die Angolees, Senegalees en Portugees is. Ze werd zelf op jonge leeftijd moeder. Aangezien ze al lang in de spotlight staat, is ze het wel gewend dat mensen speculeren over haar liefdesleven. Sinds haar breuk met ex Gregory, zien we haar regelmatig met voetballer Kylian Mbappé. Officieel is er niets tussen hun bekendgemaakt. Onlangs zagen we haar echter met wereldberoemde acteur Leonardo DiCaprio. Hij staat erom bekend dat hij vaak met jongere dames is. Zelf is de acteur al bijna in de 50 (48).

Drake

Nu blijkt dat op de boot waarop Rose Bertram gezien werd met Leo, ook andere sterren waren. Onder deze beroemdheden was ook rapper Drake. Het schijnt zo te zijn dat het groepje vriendinnen van Rose, werken als escorts of gezelschapsdames voor grote bekendheden. Een van de meiden waarmee ze op vakantie is, is @dbzdutch (Sodaba? red.). Op haar stories is te zien dat ze telkens op dezelfde plekken is als Drake.

Bekijk hieronder de beelden:

rose bertram
rose bertram

Bron: Instagram

Leave a Reply