Skip to main content

Samantha ‘Barbie’ de Jong heeft een zware tijd achter de rug. De realityster begon haar carrière in “Oh Oh Cherso” en is daarna niet uit de media gebleven. Ze heeft in al die jaren veel meegemaakt en recent kwam er naar buiten dat zou zijn gedwongen om als prostituee te werken. Er loopt inmiddels een zaak tegen de vermeende daders en Samantha reageert daar nu voor het eerst op.

Samantha ‘Barbie’ de Jong vertelt hoe het gaat

Op TikTok heeft Samantha ‘Barbie‘ de Jong laten weten hoe het nu met haar gaat. Ze heeft een account aangemaakt waarop ze reageert op allerlei vragen van volgers en fans. Ze is openhartig en als iemand vraagt naar de uitbuitingszaak geeft ze daar antwoord op: “Het gaat op zich nu wel goed, ik moet een hoop verwerken. Het valt niet mee wat er allemaal is gebeurd” vertelt ze. Daarnaast vertelt Samantha dat ze zich erg eenzaam voelt: “Ik voel me ergens nog een beetje eenzaam. Het lijkt alsof ik met mijn ziel onder de arm loop. Ik moet het allemaal nog een plek geven, dat heeft tijd nodig”.

Samantha ‘Barbie’ de Jong is het vertrouwen verloren

Ze vertelt in de video’s dat ze het vertrouwen in mensen is verloren. Ze benadrukt dat ze slechte vrienden om haar heen had en dat ze die heeft laten gaan: “Echte vrienden weten wat ik heb meegemaakt. En als je dan nog misbruik maakt van de situatie, dan vind ik dat laf en zeker niet fair. Van dit soort dingen word je alleen maar harder en sterker. Ik heb zoiets van: sterke vrouwen worden niet geboren, maar die worden gemaakt.”

De meeste steun krijgt ze van haar ouders, vrienden en haar kinderen: “Dat zijn de enige mensen die voor mij tellen”.

Rechtszaak in januari

De vermeende daders die Samantha zouden haar hebben gedwongen tot prostitutie zitten nu vast en dat lucht veel op bij Samantha: “Dat is een pak van mijn hart” vertelt ze. In januari volgt er weer een rechtszaak en daar is ook bij. Ze is best nerveus, maar vertrouwt erop dat alles goed gaat.

Bekijk hier de beelden

@barbie.reacts Antwoorden op @Tulp88 ♬ origineel geluid – Barbie Reacts
@barbie.reacts Antwoorden op @🌸 KiKa 🌸 ♬ origineel geluid – Barbie Reacts
@barbie.reacts Antwoorden op @Miegje ♬ origineel geluid – Barbie Reacts

Bron: Instagram, TikTok